העוגה הכי קלה להכנה,ever !!!
והטעם מעלף מאת זוהר הרוש
בלי מאמץ,כלום עבודה ויש לכן עוגה מושלמת !
עוגת קרם וניל
תבנית בקוטר 18 או אינגליש קייק
המרכיבים –
שרוול פתי בר או יותר
מעט חלב
שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
קרם שוקולד –
100 גרם שוקולד מריר או חלב
3 כפות שמנת /חלב/מים
רום/וניל
חצי כפית נס קפה
ההכנה –
את הביסקוויטים לטבול בחלב ולסדר בתבנית.
מעל הביסקוויטים
להקציף שמנת / קצפת צמחית,כוס חלב קר, אינסטנט פודינג וניל כמה דקות במיקסר.
לשפוך את כל הקצפת על התחתית ולשטח יפה.
לסדר ביסקויטים מעל .
להקפיא לפחות 4 שעות,
להכין קרם שוקולד.
לחמם מרכיבי הקרם במיקרוגל בפולסים של חצי דקה עד דקה,
לערבב היטב למרקם חלק ולשפוך מעל העוגה.
לקשט מעל השוקולד קוקוס טחון/סוכריות/שקדים קצוצים/אגוזים קצוצים… או כל מה שאתם אוהבים.
בתאבון.?
– אפשר להוסיף לקרם אריזה של גבינת שמנת עם 2 כפות סוכר