פשטידת גבינות וברוקולי מאת דניאלה זבולון
המרכיבים –
1 גביע רגיל קוטג׳
4 ביצים
1/2 אריזת גבינת טוב טעם או כנען או צפתית
אפשר להוסיף עוד גבינות כמו צהובה מגוררת בערך חצי כוס
1/2 קילו פרחי ברוקולי או כרובית אפשר קפוא
מלח
פלפל שחור
כף אבקת מרק/בצל/פטריות/ קמח
רבע כוס קצוצים עשבי תיבול כמו פטרוזיליה,שמיר
3 כפות שבבי בצל או בצל אחד מטוגן
ההכנה –
במידה והברוקולי לא קפוא לחלוט במים רותחים 5 דקות בישול ולסנן.
לערבב את המרכיבים מלבד הברוקולי , ואז להוסיף פרחי ברוקולי ולאפות בחום 180 מעלות עד להשחמה בערך 40 דקות
מתכונים לשבועות
3 תגובות
ממון וטעים
כמה קמח לשים
אין קמח