ביום קר מכינים מרק שעועית עם בשר עשיר ומחמם

ביום קר מכינים מרק שעועית
עם בשר טעים משביע ומחמם-  אילנה בוכריס
המרכיבים-
חצי קילו שעועית
קילו בשר לבישול ארוך לגולאש
ראש שום
3 כפות פפריקה מתוקה וחריפה
מעט כמון
מלח
פלפל שחור
4 כפות רסק עגבניות
ההכנה –
את השעועית להשרות לילה עם אבקת אפיה.
לסנן מהמים שהשרנו. לשטוף ולהרתיח כרבע שעה
קילו בשר להרתיח לסנן, ולחתוך לקוביות גדולות.
לטגן בצל בנוני עם מעט שמן
להוסיף ראש שום נקי וחתוך.
3 כפות פפריקה מתוקה/חריפה
להוסיף את הבשר והשעועית
מוסיפים מים רותחים כ-ליטר
כמון. מלח. פלפל שחור. 4 כפות רסק עגבניות .
ולבשל כ-3 שעות
לערבב מידי פעם.ולהוסיף מים לפי הצורך.
אפשרי ללא בשר.
בתאבון.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *