קציצות קבב עסיסיות
טעימות בטירוףףףף ?
מתכון מאת סמדר חי
מוזמנים לקבוצה של סמדר – סודות המטבח של אמא https://www.facebook.com/groups/396020561461305/?ref=share
אפשר להכין גם בתנור או במחבת
המרכיבים-
קילו בשר בקר טחון
מעט שומן כבש קצוץ גס ( לא חייב רק מי שאוהב )
1 בצל גדול קצוץ
1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1 תפוח אדמה קטן מקולף מגורד בחורים הכי קטנים
3 כפות שמן קנולה
כף גדושה כמון
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית ראס אל חנות
ההכנה –
בקערה גדולה שמים את הבשר הטחון, השומן כבש הקצוץ,הפטרוזיליה הקצוצה ,
התפוח אדמה המגורד ,הבצל הקצוץ,התבלינים והשמן
מערבבים את תערובת הבשר לפחות 5 דקות עד לחיבור הטעמים יוצרים קבבים
מכניסים למקפיא למשך שעה מוציאים מהמקפיא
מניחים על גריל פחמים וצולים כ-5 דקות או עד שהבשר מושחם היטב.
את הקבבים האלה אפשר להכין גם בתנור או על מחבת טעימות בכל מצב כדי לנסות
עוד אופציה קלה להכין את הקבבים
למי שיש מעבד מזון בבית
לשים במעבד מזון את הבצל,הפטרוזיליה, התפוח אדמה, השומן כבש ,
השמן והתבלינים לקצוץ היטב במעבד ולערבב עם הבשר טחון היטב עד לחיבור הטעמים
בהצלחה ❤
2 תגובות
ההמתכון מצויין, מכין כמעט ב100% דומה, אני משתמש בבהרט . כמובן ראס אל חנות מעולה גם.
רציתי להעיר הערה קטנה.
זה לא קבב. אלה קציצות מבלי לפגוע בזכויותיהן
בקבב אין תוספות כמו תפוחי אדמה או ירקות אחרים.
קבב זה על טהרת הבשר ושומן בלבד עם תבלינים.
בצל זה גבולי אפשר עם או בלי.
אוקי סבבה