בראוניז קינדר שהם שחיתות

Meri Kogan
בראוניז שחיתות??
בראוניז אצבעות קינדר וממרח וופל חום /מתכון מאת  מרי כוגן
**אם מקפידים על המצרכים והכמויות במתכון, הבראוניז יוצאים מושחתים בטירוף.
אפשר לוותר לגמרי על התוספות ולהוסיף 50 גרם סוכר לכמות שמצויינת במתכון,
ז״א 250 גרם סוכר)
*בתמונה הבראוניז לאחר קירור במקרר,הם במרקם פאדג׳, אם רוצים אותם ממש רכים אפשר להשאיר בחוץ בקופסא בטמפ׳ חדר.

המרכיבים-

200 גרם מטבעות/קצוץ שוקולד מריר לפחות 60 אחוז מוצקי קקאו ( אני שמתי 70%, המרירות מתאזנת עם הקינדר והממרח וופל) .
200 גרם חמאה רכה
200 גרם סוכר חום ( אם אין אפשרי לבן)
80 גרם קמח לבן מנופה
80 גרם קקאו ( 22 אחוז שומן)
3 ביצים M טמפ׳ חדר ( להוציא שעה מהמקרר לפני שרוצים להכין)
כפית שטוחה מלח דק
כפית מחית וניל
תוספות:
15 אצבעות קינדר
4 כפות גדושות ממרח וופל חום

אופן ההכנה:

שלב ראשון:
להמיס שוקולד מריר + חמאה במיקרו בפולסים של 30 שניות
ובסיום כל פולס לערבב את השוקולד והחמאה עד שנמסים לגמרי והתערובת הופכת אחידה.
שלב שני:
בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, להכניס את הביצים להקציף במהירות בינונית כדקה,
לאחר מכן להוסיף את הסוכר ולהמשיך בהקצפה עד שמתקבלת תערובת תפוחה ורכה ( לא קשה)
שלב שלישי:
לאחד את תערובת הביצים + תערובת השוקולד ( לוודא לפני שתערובת השוקולד התקררה) באמצעות לקקן בתנועות קיפול.
שלב רביעי:
להוסיף את הקמח והקקאו לאחר ניפוי לבלילה, כפית מלח,
ולאחד את הכל באמצעות לקקן (גם אם יש מעט גושים קטנים זה מסתדר באפיה).
שלב חמישי:
לחמם תנור ל170 מעלות .
בתבנית ( מצורפת תמונה)
מרופדת בנייר אפיה ומשומנת, לשפוך מחצית מהבלילה וליישר באמצעות מרית קטנה,
להניח את אצבעות הקינדר ולשפוך מעל שכבה דקה של ממרח וופל חום ( אפשר גם נוטלה או כל ממרח מועדף)
לבסוף לשפוך את מחצית הבלילה שנשארה ולישר עם מרית בעדינות.
להכניס ל20 -22 דקות ( תלוי בתנור),
מוציאים כאשר הבראוניז אפויים בשוליים ומעט רוטט במרכז, הם מתייצבים בחוץ.
בתאבון??

בראוניז קינדר שהם שחיתות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *