עוגת פיצוחים, קליפות הדרים ושוקולד ממכרת

עוגת ט"ו בשבט
פיצוחים, קליפות הדרים ושוקולד מתכון מאת סמדר חי 
מצטרפים לקבוצה של סמדר בפיסבוק – סודות המטבח של אמא 
ממכר!!!!
10 דקות והעוגה בתנור
למתכון תכינו –
תבנית מאורכת גדולה או 24 עגולה
המרכיבים-
כוס שקדים קלויים שלמים
כוס אגוזי לוז שלמים
כוס קליפות הדרים מסוכרות
200 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפות אפקת קקאו
1/2 כוס סוכר
כוס קמח לבן מנופה
4 ביצים
100 גרם חמאה מומסת או מחמאה
1/2 כוס מיץ תפוזים
ההכנה-
מחממים תנור על 180 מעלות
טורפים את הביצים במיקסר עם הסוכר עד לקצף יציב.
מוסיפים את כל המרכיבים
ומערבבים עם כף מעץ או לקקן
בתנועות עטיפה עד לעיסה אחידה.
יוצקים לתבנית ואופים כ – 50 דקות
בהצלחה❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *