סלט חצילים אסייתי
אוהבת חצילים

, בכל הצורות שלהם.- פנינה קדם
השבת בנוסף לחצילים המסורתיים
(מטוגנים, בתנור עם פלפלים ועגבניות, על האש עם טחינה וחלק עם מיונז) בחרתי לגוון.
אהבתי, אז משתפת אתכם.
המרכיבים-
2 חצילים (תבחרו קלים וארוכים)
לערבב בבקערה
3 בצלים ירוקים קצוצים,
2 שיני שום פרוסות דק,
פלפל צ'ילי חתוך דק (לאוהבי החריף
כמוני),
כמה עלי כוסברה קצוצים,
2 כפות רוטב סויה,
2 כפות שמן שומשום
ו-2 כפות רוטב טריאקי.
ההכנה –
את החצילים
חותכים לאצבעות בעובי של כ-2 ס"מ.
משרים במי מלח לשעתיים ומסננים.
מטגנים בשמן עמוק.
ואז לערבב היטב את המרכיבים האחרים ולהוסיף את החצילים.
בתאבון
תגובה אחת
מושלם!!!!!
תודה רבה