עוגת מוס שכבות ללא אפייה
רויטל בן חמו
המרכיבים –
תחתית-
שרוול וחצי פתי בר שבורים
100 גרם חמאה מומסת
כוס חלב
200 גרם שוקולד מריר
המוס – וניל
שמנת וחצי מתוקה
חצי כוס חלב
אינסטנט וניל
שוקולד-
שמנת וחצי מתוקה
חצי כוס חלב
אינסטנט שוקולד
ההכנה –
להמיס חמאה שוקולד וחלב בחימום.
לשפוך על הביסקוויטים השבורים .
לשטח בתבנית .
להקציף מוס וניל ולשטח מעל.
להכניס למקפיא.
להקציף מוס שוקולד ולשים על שכבת הועיל
להקפיא שוב
העוגה נחתכת יפה כשהיא קפואה למחצה.