קוביות פא'ג שוקולד ואגוזים מתכון מאת שרית מזיוף כהן
המרכיבים-
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
פחית חלב מרוכז
קורט מלח
כף ליקר
כוס אגוזים מה שאוהבים(אני שמתי פקאן)
ההכנה –
לשים את קוביות השוקולד בקערה .
לחמם את החלב לסף רתיחה לשפוך על קוביות השוקולד להמתין חצי דקה ולערבב.
להוסיף קורט מלח ואת האגוזים קצוצים. להוסיף את הליקר
לרפד תבנית בנייר אפייה(אינגליש קטנה חד פעמית)
לשים את התערובת לסדר להקפיא שעתיים .
לחלץ מהתבנית .
לסמן קוביות עם סרגל ולחתוך בסכין חדה וחמה.
לפזר קקאו במסננת
ולהתעלף כל כך טעים וממכר