פוטטוס הכי טעימים שהכנתי

הפוטטוס האלה הכי טעימים שהבנתי

מאת מאיה בוטראשווילי

המרכיבים

5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים עבים

כף פפריקה מתוקה

קורט כורכום

מלח פלפל שחור

3 כפות צילי מתוק

שמן רבע כוס

רוטב לעוף 4 כפות (אם אין תשימו קצת שום כתוש ושמן זית )

ההכנה

לערבב טוב עם תפוחי האדמה את כל התבלינים והרוטבים.

לשים על תבנית עם נייר אפיה לשטח יפה ולתנור חם 200 מעלות להזהבה בתאבון ❤❤

פוטטוס הכי טעימים שאכלתי

פסח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *