פשטידת תרד ממש טעימה וקלה עדינה בטש
המרכיבים-
חבילת עלי תרד טריים (לשטוף אותם היטב ולחלוט במים רותחים)
4 ביצים
2 כפות קמח תופח
1 גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
350 גרם גבינה בולגרית מלוח/צפתית
פלפל שחור
20 גר' חמאה לערך
ההכנה-
יש להרתיח את עלי התרד, לצנן ולקצוץ גס .
להוסיף את שאר החומרים ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית ולפזר מעליה חתיכות חמאה כ-20 גרם.
ואופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות (עד להזהבה).
אני הכנתי את הפשטידה עם תחתית של בצק פריך אפיתי אותו קצת והוספתי את הבלילה
מתכון לבצק :
1 ורבע כוס קמח
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
3 כפות מים
מעט מלח
1 ביצה
פשטידת תרד
מתכונים לשבועות
2 תגובות
האם אפשר להחליף את התרד בירק אחר?
כן