עוגת תפוחים מהירה וקלה להכנה- לשבת הכנתי אותה והיא הייתה ממש ממש מוצלחת
מתכון מאת ג'ודי פלטי
המרכיבים-
4 תפוחים
כף סוכר
כף קינמון וקורט ציפורן\כוס וחצי קמח תופח
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
רבע כוס מיץ תפויזים
3 ביצים
ההכנה –
מכינים תבנית לרפד בנייר 24
קולפים וחותכים 3-4 תפוחי עץ לקוביות , מתבלים עם 1 כף סוכר
כף אחת קינמון, 1/4 כפית ציפורן טחונה.
בקערה נוספת מערבבים כוס וחצי של קמח תופח, 3/4 כוס סוכר,
1/2 כוס שמן, רבע כוס מיץ תפוזים, 3 ביצים
משמנים תבנית 24-26 , מניחים בה את התפוחים ומעליהם את
בלילת הבצק .
אופים כ- 40 דקות 175 מעלות טורבו.
לאחר האפייה ניתן לפזר מעט אבקת סוכר.
*כוס מידה אוניברסלי (שתיה חמה)