תבשיל אסאדו עם בצלי שאלוט ותפוחי אדמה טעים בטירוף

תבשיל של אסאדו תפו"א ובצלי שאלוט.

ממכר טעים בטירוףףף

מאת ליאת אלמליח

תבשיל אסאדו תפוא ובצלי שאלוט

המרכיבים

קילו או יותר אסאדו טרי

בצלי שאלוט

4תפוחי אדמה

מלח

פלפל

כורכום ,פפריקה,מרק עוף

כף סילאן

כוסברה טרייה

 

ההכנה

חותכים את האסאדו לקוביות מטגנים בשמן זית ושמים בצד.
בסיר רחב מטגנים בצלי שאלוט ותפו"א חתוכים לקוביות , מוסיפים את האסאדו מתבלים במלח,פלפל שחור, כף כורכום, כפית פפריקה מתוקה, כפית מרק עוף, כף סילן, .
מוסיפים  מים חמים עד שמכסה את הבשר ומבשלים לפחות שעתיים וחצי.
בסוף הבישול לפזר כוסברה טרייה .

זה פשוט ממכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *