תבשיל של אסאדו תפו"א ובצלי שאלוט.
ממכר טעים בטירוףףף
מאת ליאת אלמליח
תבשיל אסאדו תפוא ובצלי שאלוט
המרכיבים –
קילו או יותר אסאדו טרי
בצלי שאלוט
4תפוחי אדמה
מלח
פלפל
כורכום ,פפריקה,מרק עוף
כף סילאן
כוסברה טרייה
ההכנה –
חותכים את האסאדו לקוביות מטגנים בשמן זית ושמים בצד.
בסיר רחב מטגנים בצלי שאלוט ותפו"א חתוכים לקוביות , מוסיפים את האסאדו מתבלים במלח,פלפל שחור, כף כורכום, כפית פפריקה מתוקה, כפית מרק עוף, כף סילן, .
מוסיפים מים חמים עד שמכסה את הבשר ומבשלים לפחות שעתיים וחצי.
בסוף הבישול לפזר כוסברה טרייה .
זה פשוט ממכר