עוגת וניל בציפוי ג'לי ותותים טריים לא תפסיקו לאכול אותה

 

עוגת וניל עם ג'לי ותותים/פטל? עינבל ניסים
עוגת וניל קלה וטעימה בציפוי ג'לי תות

המרכיבים
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
1 סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים/ מים
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
כוס שמן
ההכנה
להקציף את הביצים בשלמותם
להוסיף את הסוכר עד שמקבלים קצף בהיר ואז מורידים את מהירות במיקסר ומוסיפים את שאר החומרים בהדרגה
שופכים לתבנית 26 או ל 2 -3 תבניות אינגליש קייק.אפיה בתנור חם על  180 מעלות למשך בערך 45 דקות.
לא למלא את התבניות עד הסוף העוגה תופחת וצריך להשאיר מקום לפירות והג'לי .

כשהעוגה מתקררת,
מכינים  ג'לי לפי הוראות ההכנה על הקופסא
חותכים תותים שוטפים ומנגבים מהנוזלים.

אפשר גם  אוכמניות פטל קפוא מה שבא לכן.
מניחים את הפירות החתוכים נותנים לג'לי להתקרר דקה שלא יהיה רותח מדי ושופכים על הפירות
בתאבון ובהצלחה❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *