הסוד למטבוחה טובה
מטבוחה צריכה המון סבלנות והשקעה כדי להגיע לצבע היפה שלה וכמובן לטעם מנצח,
שאין לחמניה של שניצל בשישי בלעדיה.
מאת עטרה ג'ורנו
.
.
.
.
.
.
המרכיבים-
3 קילו עגבניות.
5 פלפלים ירוקים חריפים/ פיקנטיים.
15 שיני שום.
ככוס שמן(אפשר יותר )
תבלינים: מלח ופפריקה.
ההכנה-
1. לקלף את העגבניות ולחתוך לרבעים.
2. לבשל את העגבניות עד לריכוך מלא.
3. יש להסיר את הנוזלים מהסיר ובעזרת מועך למעוך את העגבניות.
4. לאחר שמעכנו היטב את העגבניות והוצאנו את הנוזלים, יש לבשל עוד כ-20 דקות.
5. יש לטגן את הפלפלים החריפים ולחתוך לרצונות קטנות ודקות ולהוסיף לסיר.
6. יש להוסיף את שיני השום הקצוצות.
7. להוסיף את התבלינים והשמן ולבשל כ-40 דקות.
8. יש להסיר מהגז עד שהמטבוחה מקבלת את ציבעה היפה.
9. רק לאחר שהמטבוחה מתקררת יש להעביר אותה לקופסאות.
לעוד מתכונים מנצחים בדף באינסטגרם