מוס חלבה כמה פשוט וכמה טעים ?
מאת רינת טל
המרכיבים–
חצי כוס טחינה גולמית
חצי כוס דבש תמרים (סילאן)
2 שמנת מתוקה או שמנת צמחית (פרווה למי שרוצה)
חופן פקאן מסוכר
שערות חלבה
ההכנה–
להקציף במיקסר 2 מיכלי שמנת מתוקה 2 דקות,
ובקערה נפרדת לערבב את הסילאן תמרים ואת הטחינה ביחד ולשים כף מהשמנת המוקצפת ,זה נותן לנו אפשרות שיהיה יותר קל לערבוב אמור לצאת צבע קרמל
לשפוך את הערבוב של הדבש תמרים והטחינה שעשינו לתוך המיקסר לתת הקצפה של כ5 דק
לשפוך לכוסות יפות , לקשט מלמעלה שערות חלבה ומעל פקאנים מי שאוהבת ולשים במקפיא.
מקווה שתהנו
מושלם מתכונים לפסח