מתכון לפוקצ'ה של מסעדות

 

סמדר רומי

פוקצה הכי טעימה – רכה עם מעטפת קריספיה

המרכיבים-

קילו קמח לחם/פיצה

2 כפות שמרים
כף מלח 20 גרם
3 כפות סוכר

4 כפות שמן זית

3 וחצי כוסות מים

ההכנה –

לערבל במיקסר 10 דקות.

התפחה של שעה וחצי .

לחלק ל12 חלקים

עם ידיים לחות ליצור כיכרות ארוכות

להניח על ניר משומן .

התפחה של חצי שעה למרוח שמן זית

תנור 230 מעלות לאפות 10-15 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *