אוזני המן של קונדיטוריה כל הסודות להצלחה

 

חופית אלמקייס

רוצים לדעת מה הסוד של הקונדיטורים שאזני המן לא יפתחו?

מאת – חופית אלמקייס

מברישים את הדפנות של העוגייה בחלבון,נסו-תודו לי אח"כ
אז אחרי שניסיתי המון מתכונים מהרשת

הנה מתכון מעולה

המרכיבים

200 גרם חמאה

60 גרם אבקת סוכר

30 גרם סוכר

3 חלמונים

וניל

גרידה מתפוז

קורט מלח

300 גרם קמח

הכנת הבצק

מקרימים בוו גיטרה במיקסר את החמאה עם הסוכר ,ואז מוסיפים חלמונים .עוצרים את המיקסר ומוסיפים קמח .עיבוד קל עד לקבלת בצק חלק.

עוטפים בצק ומכניסים לקירור שעה.

מרדדים בצק בין 2 דפי נייר אפייה .קורצים עיגולים ממלאים סוגרים משולש.

על תבנית אפייה מסדרים את האוזניים ומקפיאים 10 דקות.

אפייה 175 מעלות 15 דקות

מליות – ממרח פיסטוק, שוקולד,חלבה או פרג מה שיש לכם ומה שאוהבים

לבצק חום מכניסים כף  קקאו במקום כף קמח

 

מי

 

מתכונים לפורים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *