עקיצת הדבורה בשיטה הקלה – ללא אפייה

לי מאסס
עוגת עקית הדבורה בשיטה ממש קלה – הכינה לי מאסס מתכון של – הקונדיטורית אליה
עוגת עקיצת הדבורה
– תבנית אינגליש
המרכיבים-
חבילת עוגיות בישקוטים (לשונות חתול)
מיכל שמנת מתוקה (250 מיל)
כוס חלב
4 כפות פודינג וניל
חצי כוס מיפל
4 כפות גדושות ריבת חלב
50 גרם חמאה
100 גרם שקדים פרוסים
ההכנה –
אנחנו מתחילים עם לשמן מעט את התבנית עם החמאה ושומרים את שאר החמאה בצד.
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת עם החלב והפודינג לקצפת חלקה.
בקערה נפרדת שמים את המיפל והמים החמים יחד ומערבבים
לוקחים כל עוגיה טובלים ברוטב מיפל שהכנו ומסדרים על התבנית כך עם כל העוגיות
אחרי שסידרנו יפה את העוגיות אני לוקחת את כל הקרם ומורחת הכל מעל העוגיות
ומסדרת שכבה שניה של עוגיות טבולות במיפל
ומכניסה לקירור
את השקדים אני שמה בצלחת ומכניסה למיקרוגל ל30 שניות
אחרי 30 שניות אני מוציאה מערבבת ושוב מכניסה ככה 3-4 פעמים עד שהשקדים קלויים.
בקערה אני שמה את הריבת חלב והחמאה וממיסה יחד במיקרוגל
עד להמסה מלאה ואיחוד מלא אני מערבבת את השקדים עם הריבת חלב
והחמאה ומורחת יפה מעל העוגה ומכניסה לקירור של לילה.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *