בוריקיטס לבבות מאפים קטנים ומטריפים

מהיר וטעים בוריקיטס של אמא – מילוי תפוחי אדמה וגבינות נוסח תורכי
מתכון מאת  דליה בר תקוה
בוריקיטס לבבות
המרכיבים-
בצק:
1 אשל
1 חמאה רכה (200 גרם)
1/3 כוס שמן
1 א. אפיה
כף שטוחה מלח
כמעט 600 גרם קמח (תלוי הקמח)
מילוי-
4 תפוחי אדמה (מבושלים ומרוסקים לפירה)
3 כפות גבינה לבנה
פלפל שחור
מלח
גבינה צהובה קצת בערך רבע כוס
ניתן להוסיף כל גבינה שרוצים .
ההכנה –
מערבבים הכל יחד בקערה עד שמקבלים בצק חלק ואחיד.את הקמח מוסיפים בהדרגה.
את כל מרכיבים המלית מערבבים יחד.
קורצים לבבות ממלאים במלית ומחברים.
מורחים ביצה ושומשום
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות
כ 20 עד 30 דקות

6 תגובות

  1. לא ברור איך יוצרים לבבות ואופן המילןי והסגירה אשמח לפרטים יוצר או אפילו אם אפדר סירטון

    1. לקרוץ לבבות עם קורצן לב של עוגיות ואז לשים מילוי במרכז ולחבר בין שני הלבבות

  2. לא הבנתי מה זה חורצים לבבות וממלאים
    ההסבר קצת פשטני ולא מובן
    אודה מאד אם אקבל הסבר יותר מפורט
    תודה מראש

    1. יש קורצן של לבבות – של עוגיות אז מי שרוצה להכין בצורת לב כמו בתמונה צריך לקרוץ לבבות ואז לחבר את שניהם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *