היא מושלמת – עוגת תפוחים עם נטיפי גבינה

 
עוגת תפוחים עם נטיפי גבינה – מהמטבח הגרמני –
מאת ג'ודי פלטי 
המרכיבים-
שלושה תפוחי עץ זהובים קלופים ופרוסים לפלחים דקים,
כפית אחת מיץ לימון,
1 כפית קינמון,
1 כף סוכר
לבצק –
3 ביצים,
חצי כוס סוכר,
רבע כוס שמן,
חצי כוס חלב ,
כוס וחצי קמח ,
1 כפית שטוחה א. אפייה,
לשכבת הגבינה-
250 גר' גבינה לבנה 5%,
200 גר' שמנת חמוצה 9%
1 קופסה של פודינג אינסטנט וניל,
רבע כוס סוכר.
כוס מידה אוניברסאלית .
ההכנה-
לחמם תנור ל-170 מעלות טורבו, לשמן תבנית
עגולה 26 כולל הדפנות,
לערבב את פלחי התפוחים עם מיץ לימון ולהניח אותם על תחתית
התבנית . לפזר על התפוחים את הקינמון והסוכר.
לערבב את כל חומרי הבצק לבלילה נוזלית ולשפוך את הבלילה על כל
התפוחים שבתבנית . לערבב את כל חומרי שכבת הגבינה
ובעזרת 2 כפיות להניח ברווחים על בלילת הבצק.
לאפות ב- 170 מעלות טורבו כ- 30-40 דקות עד שהעוגה מזהיבה.
לאחר העוגה מתקררת , ניתן לזרות עליה אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *