פרחי כרובית בציפוי פריך בתנור-
נשנוש כרובית שאי אפשר להפסיק לזלול.
ולכן שוב הכנתי וזה עתה יצאו מהתנור.
יותר קרספיים , יותר אפויים, יותר ממכרים.
ללא טיגון
מאת צביה אורן
המרכיבים–
1 כרובית
2-3 ביצים
כפית פפריקה
פלפל שחור
מלח
שומשום שחור או חום
פירורי לחם- פסח – קמח מצה
שמן זית
ההכנה –
חותכים לפרחי כרובית , מכניסים לקערה ושוטפים היטב עם 2 כפות חומץ תפוחים שוטפים , מסננים.
מכניסים לסיר עם מים רותחים ,
לחלוט 6 דקות.
לסנן לקרר.
להכין בלילה של 2-3 ביצים, עם כפית פפריקה אדומה מתוקה,1/2כפית פלפל שחור.
כפית מלח ורוד הימלאיה
3 כפות שמן זית
שומשום שחור, אפשר
גם חום.
לערבב היטב.
לטבול כל פרח בבלילה היטב, ולאחר מכן
לטבול בפירורי לחם איכותיים.
להעביר לתבנית עם ניר אפיה ולהניח על התבנית.
לנעוץ עם קסמי שיניים מכל קצה לשים מעליו נייר אפיה , לכסות ומעל לשים נייר אלומניום.
שומר שלא ישרף.
לאחר שקיבלו צבע, מורידים את הנייר
וממשיכים להשחמה עד שיהיה בו טעם קריספי בפה.
2 תגובות
מה אפשר לשים במקום שומשום?
לא לשים