עוגת קרמבו- כשרה לפסח – חני קונאשוילי
המרכיבים –
4ביצים L
4כפות סוכר
4 כפות שמן
4 כפות קמח לעוגות כשר לפסח/ללא גלוטן
1 אבקת אפיה
1 פודינג שוקולד
ההכנה –
לערבב הכל בקערה לפי הסדר.
לשמן תבנית גם בדפנות לאפות ב170 מעלות כחצי שעה.
***אני אפיתי ב24 קפיצית***
לקרר. היטב.
לקרם:
1וחצי מיכלי שמנת מתוקה אפשר פרווה
1כוס חלב/ חלב צמחי קוקוס
2סוכר וניל
2כפות סוכר
1פודינג וניל
להקציף לקצף יציב.
למרוח על העוגה וליישר.
****חשוב להצמיד את הקרם לדפנות כך לא תהיה נזילה של השוקולד בדפנות גם ללא שקף******
****מי שרוצה לקשט כמוני להפריש מעט מהקרם ולשים
בשק זילוף עם צנטר כוכב קטן****
לשוקולד:
לשים בכלי למיקרו את חצי שמנת המתוקה שנותרה עם 150 גרם מריר או חלב להפעיל לדקה לערבב היטב.
לשים מעל הקרם תוך כדי לסובב מעט את התבנית. שהשוקולד יכסה הכל באופן שווה.
מי שרוצה לקשט קודם לשים את העוגה עם השוקולד ל10 במקרר ואז לקשט.
בהצלחה חני❤❤❤