"בורקס" מצה – במילוי גבינות
טעים וקל להכין
חנית ג'רזי בוסתן
מתכון שווה של ה-אמא הכי בעולם רחל בוסתן
המרכיבים –
מצות
מרטיבים היטב את המצות ומשהים כחצי שעה לפחות עד שמתרככות.
בינתיים מכינים את המילוי:
1/2 מיכל קוטג'
כ-100 גר' גבינה צהובה מגורדת
כ-100 גר' בולגרית
כ-100 גר' צפתית
2 ביצים
כף קמח מצה
מלח ופלפל לפי הטעם
העיסה לא דלילה אפילו קצת יבשה..
(ניתן לשנות ולהוסיף או למלא בכל דבר אחר).
ביצה מקושקשת עם קצת מים לטבילה
ההכנה –
מחלקים כל מצה ל-3 רצועות
בקצה כל רצועה נניח כפית מהמילוי ונתחיל לקפל למשולשים. טובלים בביצים מטגנים.
כ-2 דק' מכל צד עד שמזהיב.
ולטרוף!
בהצלחה ובתיאבון!☺
3 תגובות
זה דבר הכי טעים
Im very happy to find this web site. I want to to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely appreciated every part of it and i also have you saved as a favorite to see new information in your blog.
thanks so much