בורקס מצה

"בורקס" מצה – במילוי גבינות

טעים וקל להכין

 

חנית ג'רזי בוסתן
מתכון שווה של ה-אמא הכי בעולם רחל בוסתן

המרכיבים

מצות

מרטיבים היטב את המצות ומשהים כחצי שעה לפחות עד שמתרככות.

בינתיים מכינים את המילוי:

1/2 מיכל קוטג'
כ-100 גר' גבינה צהובה מגורדת
כ-100 גר' בולגרית
כ-100 גר' צפתית
2 ביצים
כף קמח מצה
מלח ופלפל לפי הטעם
העיסה לא דלילה אפילו קצת יבשה..
(ניתן לשנות ולהוסיף או למלא בכל דבר אחר).

ביצה מקושקשת עם קצת מים לטבילה

ההכנה
מחלקים כל מצה ל-3 רצועות
בקצה כל רצועה נניח כפית מהמילוי ונתחיל לקפל למשולשים. טובלים בביצים מטגנים.
כ-2 דק' מכל צד עד שמזהיב.
ולטרוף!
בהצלחה ובתיאבון!☺

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *