אסאדו אפוי בתנור – קדרת בשר לחג

בשר אסאדו בתנור
מתאים לארוחת שבת וחג
מתכון מהיר וקל
.
טעים בטירוף?
תראו כמה קל להכין ולא מצריך הרבה מרכיבים
מאת – מרי שרעבי
המרכיבים- 
אסאדו על עצם בערך קילו וחצי
כמות לפי הסועדים
מעט שמן זית
פלפל שחור גרוס
מעט מלח גס.
ההכנה-
מברישים את הבשר בשמן זית
זורים מעליו ומתחתיו פלפל שחור גרוס ומלח גס.
מניחים בתבנית שעליה נייר אפיה ומניחים את הבשר.
עוטפים הייטב את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור במצב אפיה שחומם מראש על 200 מעלות במשך חצי שעה. לאחר חצי שעה מנמיכים את החום ל150 מעלות לעוד 3 שעות.
הבשר יוצא נימוך וטעים ברמות.
באהבה מרי שרעבי❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *