אוהבים מתוק ומנחם ? קבלו עוגת ריבת חלב – ללא אפייה

עוגת פתי בר וריבת חלב מהמממת וטעימה.
למי שאוהב מתוק וריבת חלב, עוגה קרה ללא אפייה,
מתכון עפ"י קרין גורן עם שינוים שלי בתחתית, כדי שתהייה רכה ולא קשה
מאת אורית חדידה 
המרכיבים-
לתחתית:
400 גרם פתי בר מרוסק – בפסח אפשר עוגיות  יין
200 גרם שוקולד מריר,
3/4 כוס סוכר,
כוס חלב,
100 גרם חמאה.
לקצפת:
2. שמנת מתוקה
1. פודינג וניל
3/4. כוס חלב
2. כפות ריבת חלב
לגנאש:
1/2. מיכל שמנת מתוקה
100. גרם שוקולד מריר
ההכנה-
את הפתי בר מרסקים בקערה ומניחים בצד. את שאר החומרים ממיסים על הגז תוך כדי עירבוב עד להמסה מלאה,
שופכים על הפתי בר, מערבבים ומסדרים בתוך תבנית 26, ולמקפיא ל 10 דקות.
בינתיים מכינים את הקצפת:
מקציפים 2 שמנת מתוקה, 1 פודינג וניל, 3/4 כוס חלב, 2 כפות ריבת חלב לקצפת יציבה ומורחים על בסיס הביסקוויטים, מיישרים.
ומכינים גאנש:
בקערה מניחים 100 גרם שוקולד מריר שבור.
מרתיחים חצי מייכל שמנת מתוקה, שופכים את השמנת הרותחת על השוקולד מחכים 2 דקות מערבבים לשוקולד חלק ללא גושים ושופכים על העוגה,
מקשטים עם ריבת חלב ובעזרת קיסם יוצרים קישוט  בהצלחה!!!!

אוהבים מתוק ומנחם ? קבלו עוגת ריבת חלב – ללא אפייה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *