חטיף טעמי – טעים ובקלי קלות.
בפסח זה הפיתרון להכין משהו מתוק ובמהירות –
ללא גלוטן, ללא קמח ,ללא אפייה וגם טבעוני ופרווה
מאת עדנה נאור
המרכיבים-
2 כוסות פצפוצי אורז
כוס שקדים קלופים טחונים גס- אפשר אגוזים
300 גרם שוקולד מריר
2 כפות גדושות טחינה או חמאת בוטנים
ההכנה-
להמיס 300 ג' שוקולד עם 2 כפות ח. בוטנים או טחינה.
לערבב עם שאר החומרים, לשטח בתבנית ולהכניס למקפיא.
לאחר שהתקשה אפשר לחתוך לפרוסות
לאחסן בקירור.
2 תגובות
מה אפשר במקום שקדים ואגוזים הנכד שלי רגיש גם לבוטנים
קוקוס