כדורי מצה ותמרים
בניחוח שוקולדי-רום ותפוזים מצופים בשוקולד.
פררו-רושה תפוזי מהיר, קל ופשוט להכנה וטעים טעיםםםםם !!! זהירות! ממכר
מאת – יהודית ברגמן צוקר
המרכיבים-
7 מצות – לרסק בקערה גדולה
1 מיכל מלית תמרים מוכנה (אני השתמשתי במיכל 450 גר׳ )
1/2 כוס ממרח שקדים ״שקדימון״
גרד קליפת תפוז 1
7 טיפות תמצית רום
7 טיפות תמצית תפוז/גרידה מתפוז
—
לערבב לעיסה מוצקה ובידיים רטובות – ליצור כדורים קטנים
—
להמיס יחד בכלי קטן:
100 גר׳ שוקולד 70%
מיץ מ-1/2 תפוז
1 כף שמן
7 טיפות תמצית תפוז
לטבול את הכדורים בשוקולד עד חצי הגובה, להניח לצינון כשהציפוי מופנה מעלה.
להגיש במנג׳טים קטנים. ולזלף שוקולד מומס מעל.
חג אביב שמח,
יהודית