מתכון למופלטה – מתכון מנצח כולל סירטון הדרכה

מתכוננים למימונה ?
המלכה של המימונה כי אי אפשר בלעדיה
קבלו מתכון מנצח למופלטה 
מופלטה- המתכון מאת מורן תורג'מן
המרכיבים-
קילו קמח
כפית שטוחה מלח,
כף וחצי שמרים יבשים (לא לערבב עם המלח),
3 כפות סוכר
ובערך 3 כוסות מים פושרים.
מומלץ 4 כפות שמן לבצק – לא חובה
ההכנה –
ללוש הבצק כמה דקות במיקסר לקבלת בצק גמיש ונעים למגע.
לכסות ולתת לו לנוח 20-30 דקות,
לקרוץ כדורים בינוניים (מקילו יוצא לי 32 בערך)
ולהניח אותם בתבנית עם שמן שיגיע עד לאמצע גובה הכדורים.
להניח לנוח 10 דקות ולפתוח כל כדור עם ידיים משומנות לעלה דק ככל האפשר ולשים על מחבת טפלון,
להפוך ולהניח מעל עוד עלה וכך להמשיך…

תלחצו- כאן ותוכלו לראות עוד תמונות וסירטון הדרכה 

נגיש עם חמאה ודבש כמובן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *