סהרוני בוטנים
עוגיות בוטנים במיוחד למימונה
וגם כשרים לפסח
מאת הלנה בן חמו
המרכיבים-
5 כוסות בוטנים קלויים נקיים מהקליפה וטחונים
4 כפות
קמח מצה
2 כוסות סוכר
150 גר בוטנים קלויים וגרוסים גס
2 ביצים
4חלמונים
קינמון מעט וזנגביל
לציפוי –
150 גרם שוקולד מומס
150גר בוטנים גרוסים לקישוט
ההכנה –
טוחנים את הבוטנים פעם ראשונה ופעם שניה עם הסוכר ומוסיפים את שאר החומרים .
מערבבים לתערובת נוחה.
צרים צורות של סהרונים ,טובלים בבוטנים הגרוסים גס ואופים ב 150 מעלות כ 15 דקות עד שמתקשים מעט .
מצננים ומצפים בשוקולד את הקצוות ובשקית זילוף מקשטים
בהצלחה הלנה בן חמו