מתכון לחמניות רכות ומתוקות של בית

לחמניות מתוקות
מאת נעמי שושן
המרכיבים-
1 קילו קמח רגיל
50 גרם שמרים טרי(2 כפות יבשים)
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כוסות מים
ביצה
כף שטוחה מלח
ההכנה-
שמים בקערה
מים ושמרים מחכים 5 דקות , מוסיפים סוכר , שמן , מלח ביצה ומערבבים ,
מוסיפים בהדרגה את הקמח ולשים 10 דקות.
אם מרגיש שהבצק יבש להוסיף בטיפות מים .
להתפיח את הבצק כשעה ליצור לחמניות .
להבריש בביצה וסילאן (כף) לערבב עם הביצה .
לפזר שומשום לאפות עד הזהבה 180 מעלות .
מתכון לחמניות רכות ומתוקות של בית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *