אז מה הסוד לקבב שיצא מושלם !
בצל מטוגן בתוך התערובת תנסו זה יוצא מושלם .
מתכון מאת מורן תורג'מן
המרכיבים-
בצל קצוץ
600 גרם בשר בקר טרי טחון עם שומן (אפשר כבש)
פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור
מלח
תבלין לקבב (או מעט קינמון,בהרט)
רבע כוס מי סודה
ההכנה –
לטגן בצל קצוץ ולהוסיף לבשר הטחון. להוסיף גם -,פטרוזליה קצוצה, מלח, פלפל שחור, כפית תבלין לקבב (ניתן להשיג בחנות לתבלינים),
רבע כוס סודה (או מים מעורבבים עם רבע כפית סודה לשתייה,)
לערבב ולהניח למנוחה 15 דקות.
להכין קבבים ולהניח לנוח במקרר לחצי שעה.
אפשר לצלות על מנגל או לצרוב על מחבת פסים עם מעט מאוד שמן.
3 תגובות
איזו תערובת בשר טובה לקבב? איזה בשר וכמה שומן וכו
צלעות, צאוור , שומן שיהיה לפחות שליש מהבשר
טיגון בצל לקבב לא חשבתי! אשמח לנסות,