בייגלה ירושלמי מתכון קל

המתכון לבייגלה ירושלמי משגע❤️
מאת – ליטל אשואל 
המרכיבים-
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
6 כפות סוכר
1 כף מלח
3 כוסות מים חמימים
חצי כוס שמן
ציפוי –
קערה עם מים
קערה עם כוס שומשום
ההכנה –
בקערת המיקסר עם וו לישה לשים קמח שמרים וסוכר ולערבב,
להוסיף מלח ומים וללוש כשלוש דקות לאיחוד, להוסיף את השמן ולהמשיך ללוש עד שנטמע בבצק.
לכסות ולהתפיח שעה.
לחלק את הבצק ל10 כדורים,
בכל כדור לעשות חור באמצע ולמתוח עם האצבעות לשני הצדדים לצורת בייגלה. לטבול במים ושומשום.
לאפות ב180 מעלות כ 20 דקות❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *