מנת שווארמה ביתית

 

שווארמה מכינים בבית

טעים וקל , גם ליום העצמאות

מתכון מאת –  מני רחמים

 

המרכיבים

חצי קילו שווארמה נקבה ,חצי קילו פרגיות

אם לא מצאתם הודו תשתמשו העוף.

אם יש גם  שומן כבש – הרווחתם

 

בצל פרוס לאורך

תבלין שווארמה ,

מעט חוואייג' למרק

ומעט סומק.

ההכנה
להכניס למקפיא לחצי שעה את נתחי השווארמה ( קל לפרוס אותה כאשר היא חצי קפואה).
לפרוס את הנתחים דק דק ולתבל בנדיבות .
להוסיף מעט שמן זית ולערבב היטב ולהניח בצד לכמה דקות לספיגת טעמים .
לחמם מחבת כבדה או מחבת פסים טובה ולטגן את השווארמה כ15 דקות .
לבדוק תיבול ובמידת הצורך להוסיף מעט מלח .
כל שנותר לכם הוא להכין את כל הסלטים שמתלווים לחגיגה ולהגיש את השווארמה חמה .
בתיאבון .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *