שווארמה מכינים בבית
טעים וקל , גם ליום העצמאות
מתכון מאת – מני רחמים
המרכיבים –
חצי קילו שווארמה נקבה ,חצי קילו פרגיות
אם לא מצאתם הודו תשתמשו העוף.
אם יש גם שומן כבש – הרווחתם
בצל פרוס לאורך
תבלין שווארמה ,
מעט חוואייג' למרק
ומעט סומק.
ההכנה –
להכניס למקפיא לחצי שעה את נתחי השווארמה ( קל לפרוס אותה כאשר היא חצי קפואה).
לפרוס את הנתחים דק דק ולתבל בנדיבות .
להוסיף מעט שמן זית ולערבב היטב ולהניח בצד לכמה דקות לספיגת טעמים .
לחמם מחבת כבדה או מחבת פסים טובה ולטגן את השווארמה כ15 דקות .
לבדוק תיבול ובמידת הצורך להוסיף מעט מלח .
כל שנותר לכם הוא להכין את כל הסלטים שמתלווים לחגיגה ולהגיש את השווארמה חמה .
בתיאבון .