כשאין אפרסקים בשוק מכינים עוגה משימורים והיא יוצאת פצצה
עוגת אפרסקים מקופסת שימורים הכנתי שוב כי היא ממש טעימה-
יליזבטה מיכאלוב
המרכיבים-
3 ביצים
כוס סוכר
סוכר וניל 1
אבקת אפייה 1
2 כוסות קמח רגיל
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים או לחלופין אני שמתי מיץ אפרסקים.
2 כפות פודינג וניל
ההכנה –
להקציף ביצים עם סוכר וסוכר וניל,
להוסיף את שאר המצרכים לערבב טוב.
לשפוך את הבלילה לתבנית עגולה 26
לחתוך אפרסקים לחתיכות אפשר לחצאים ולהניח על העוגה.
לאפות ב 180-170 מעלות בערך 50 דקות.
2 תגובות
עוגה נהדרת קצרה הרבה מחמאות רכה וכלה להכנה תודה על המתכון מאמצת אותו ממליצה בחום
נהדר