סלט חצילים רומני חמוץ עם גמבה
מאת שף יוסף נחום
המרכיבים–
חציל בינוני קלוי על האש מקולף
3 פלפל אדום קלוי על האש מנוקה וחתוך
1 פלפל חריף קלוי על האש ומנוקה
5 שיני שום מגורדות
2 כפיות סוכר
1 כף שטוחה מלח
4 כפות חומץ
1 כף שמן
ההכנה–
במטחנת בשר טוחנים את החציל ואת הפלפלים ומעבירים לתוך קערה
מכניסים את השום המלח ואת הסוכר ואת החומץ מערבבים טועמים ומתקנים טעם .
מזלפים כף שמן למעלה , בשביל לשמור על הסלט.
הסלט מתאים לקבבים ויש לכם חגיגה רומנית בתאבון חג עצמאות שמח