מתכון לחמוצים – ירקות כבושים בקלי קלות

מיכה כלפה
אין ארוחה שאפשר בלי ירקות כבושים
זה טעים ובריא.
מתכון לירקות כבושים מאת השף מיכה כלפה
אפשר לבחור כל ירק שרוצים
המרכיבים-
כרוב לבן
כרובית
לפת
סלרי
גזר
שומר
שום
פלפל ירוק חריף
פרוסות משלוש לימונים ללא הקליפה
עכשיו שלב הנוזלים לצינצנת של 1 ליטר!!!
שליש חומץ
שליש מיץ לימון
שליש מים
1 כף מלח לכל ליטר נוזל
ההכנה-
1. לקלף את הירקות ולחתוך אותם לשטוף אותם היטב ולסנן
2. לקחת צינצנת ולהתחיל לסדר את הירקות, בין הירקות להכניס שום שמיר ולימון ככה עד שהצינצנת מלאה .
3. מעל הירקות לשים כף מלח גדושה .
4. נוסיף את הנוזלים שלנו נסגור ונערבב היטב
5. לאחר 3 ימים זה מוכן
תודה ענקית לאישה מיוחדת אבלין שושן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *