עוגיות טחינה עם סילאן ופקאנים
מאת – תיקי שילו
אפיתי עוגיות טחינה נהדרות ומעודנות
משתפת המתכון המוצלח
המרכיבים–
2 כוסות קמח
1 כוס קונפלור
שקית אבקת אפיה
3/4 כוס פקאנים מסוכרים גרוסים
חצי כוס איסטנט פודינג וניל
3 כפות אבקת סוכר (לא יותר)
200 גר חמאה בטמפרטורת החדר
1 כוס טחינה גולמית
חצי כוס סילאן
ההכנה –
לערבב חומרים יבשים להוסיף חמאה סילאן וטחינה.
לערבב לבצק חלק ואחיד.
ליצור כדורים ולשטח קלות
אפיה 170 ד 20 דק.
לקרר באופן מוחלט.
כוס מידה חד פעמי חם.
4 תגובות
אפשר להחליף לקמח כוסמין וחובה לשים פקאנים?
אפשר כל קמח שאת רוצה לא חייב פקאנים אבל זה הטעם שימי אגוז אחר
היי חסרים פרטים – כמו חום כמה זמן אפיה
180 מעלות 20-30 דקות