מתכון לקציצות הדגים של רחלה

עם קציצות רכות כאלה לא תרגישו שחסר לכם בשר !
איך עדיין אין מולכם סיר של קציצות כאלה ? לא ברור!
אז החלטתי לפנק אתכן במתכון מושלם גרסא של רחלה !
מתכון לקציצות הדגים של רחלה 
המרכיבים-
1 קילו דג פילה מרלוזה טחון(אפשר דג אחר גם טרי)
חצי כוס שמן -אפשר להפחית גם לרבע כוס
ארבע שיני שום קצוצות
חצי צרור כוסברה קצוץ
חצי כוס פירורי לחם
חצי כף כמון
כף פפריקה מתוקה
חצי כף כורכום
חצי כף מלח
ביצה אחת
לרוטב-
4 שיני שום
2 גזרים
2 פלפלים אדומים (יש חריף ויש מתוק לפי בחירה שלכם)
חצי צרור כוסברה
2 כפות רסק עגבניות
1 קופסא גרגירי חומוס
חצי כף מלח
חצי כף כמון
כף פפריקה
חצי או רבע כוס שמן
ליטר מים בערך
חצי כף כורכום
ההכנה –
הרוטב בסיר הוא השלב הראשון –
קוצצים הכל ביחד ומסדרים בסיר מתבלינים ומוסיפים מים ועל להבה גבוה בערך חצי שעה עד ארבעים דקות מבשלים את הרוטב לפני הכנסת הקציצות
הקציצות-
1.לערבב הכל לבלילה אחידה ללוש עם הידיים ורצוי עם כפפות ,
2. שמים סיר רחב עם מים לרתוח
3. עושים קציצות – וישר מכניסים למים מביאים לרתיחה עמוקה (לשלוק אותן)
4. עם כף מחוררת מוציאים בעדינות קציצה קציצה אל תוך סיר הרוטב הרותח מסדרים יפה ,
נותנים לקציצות להתבשל עם הרוטב עד שהכל מתחבר ומסמיך בערך עוד עשרים דקות עד חצי שעה בגג על להבה בינונית.
אפשר להגיש עם אורז תפוחי אדמה בתנור והכי הכי  טעים עם פתיתים –
בהצלחה רחלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *