מוקפץ פאד תאי כמו של מסעדה אסיאתית

עדי גינת גרזון
המרכיבים-
חצי קילו רצועות חזה עוף+כף סויה +כף קורנפלור
בצל פרוס
גזר פרוס לרצועות
גמבה
כרב ירוק רבע
2 שיני שום
חצי כוס רוטב סויה
מלח,
פלפל שחור
אטריות אורז פאד תאי 250 גרם
אופן הכנה –
לטגן בווק עם שמן רצועות חזה עוף עד שמשחים ולהוציא מהמחבת לצלחת
להמשיך ולטגן בווק רצועות בצל על אש גבוהה ואז
להוסיף רצועות גזר ורצועות גמבה
להוסיף כרוב גם חתוך לרצועות
להוסיף 2 שיני שום כתושות
להוסיף חצי כוס סויה/טריאקי אפשר לערבב
מלח פלפל לפי טעם
להוסיף פאד תאי מבושל למחצה
להוסיף את הרצועות חזה עוף, אם חסר נוסיף קצת מים.
לערבב הכל ביחד לסגור עם מכסה לבשל 5 דקות עד שנוזלים מצטמצמים והפאד תאי מבושל עד הסוף
לכבות את האש להוסיף מעט כוסברה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *