מתכון לעוגת גבינה קלאסית טעימה בטירוף
מאת – טובה ניסים
המרכיבים –
7 ביצים מופרדות.
כוס סוכר.
3 שקיות סוכר וניל.
גרידת לימון מעט
4 כפות גדושות קורנפלור.
4 כפות גדושות פודינג וניל.
750 גרם גבינה לבנה 5 או 9 אחוז.
גביע שמנת חמוצה
ההכנה-
לחמם תנור לחום 200 עם תבנית עם מים בתחתית התנור
בקערת המיקסר להקציף חלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל לקצף לבן יציב .
בקערה אחרת לשים את הגבינה השמנת חלמונים פודינג וניל והקורנפלור לערבב היטב שלא יהיו גושים.
לערבב את החלבונים המוקצפים לתערובת הגבינה בשתי פעמים ביחד בצורת קיפול ובעדינות.
לשמן תבנית 26 -24 עם שוליים גבוהים או סיר של ג'חנון עם נייר אפיה בתחתית. להעביר את התערובת לתבנית.
.להכניס לתנור שחומם מראש רבע שעה על 200 .
לאחר מכן להוריד את החום ל- 150 כשעה וחצי.
לכבות להשאיר חצי שעה בתנור .
ולהוציא .לעטר ולקשט או בקצפת או באבקת סוכר.
2 תגובות
לא מצליחה להכין עוגת גבינה עולה ועולה וצונחת
יש הוראות מדוייקות