המתכון המושלם לבויוס טורקי כמו באיסטנבול

הכנתי בורקס בויוס – קטי לוי אינציק
מתכון מושלם של ג'קי קורדובה ⁦❤️
המרכיבים-
 לבצק:
1 קג קמח.
2 כפות חומץ.
1 כפית מלח.
בערך 3 כוסות מים.
למילוי:
חצי קילו גבינה מלוחה מכל סוג – צפתית ,בולגרית ,פטה
חצי קילו גבינה לבנה רגילה.
חבילה גדולה תרד. אפשר כל גבינה שאתם אוהבים גם צהובה .
 ההכנה –
ללוש את הבצק  במיקסר עד שמקבלים אחיד וחלק.
ליצור כדורים בערך 16 יח' ,לשים בתבנית עם שמן ,
השמן צריך כמעט לכסות את הכדורים,לשים ניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות לשעה ,
לאחר מכן לפתוח את הכדור עם השמן שיש עליו ,לפתוח עד שרואים את השתקפות השיש .
לשים כל מילוי שאתם אוהבים בקצה הבצק ולגלגל לרולדה ,לאחר מכן לגלגל שבלול ,
למרוח ביצה,שומשום ,
הכניס לתנור מחומם מראש 180 מעלות . עד שרואים שהזהיב יפה כמו בתמונה.

הסירטון להכנה 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *