עוגיות שושנים פריכות עם מרנג בטעם של פעם
סמדר וקנין
המרכיבים-
200 גר חמאה/ נטורינה רכה
350 גרם (3 1/2 כוסות קמח שתיה קרה)
1 שקית א.אפיה
1 סוכר וניל
3 חלמונים בטמפרטורת החדר
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כפות סוכר
מרנג-
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
ואינסטנט פודינג וניל
ההכנה-
לערבב הכל לקבל בצק חלק. ולקררבמקרר שעה .
מילוי-
להקציף 3 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר בהדרגה בערך 8/10 דקות למרנג נוקשה ובסוף בתנועות קיפול להוסיף 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
לחלק בצק ל- 3
לרדד את הבצק עם קמח(הבצק מעט דביק) למרוח את המילוי לגלגל לרולדה ולחתוך לפרוסות כמו לשושנים
אפיה – 160 מעלות 20/25 דקות
בהצלחה