הוא אחד הסלטים הכי טעימים שהכנתי לשבת
סלט חצילים צבעוני ופיקנטי עם אריסה וירק.
המתכון מאת – איילה מרציאנו
המרכיבים-
2 חצילים
למרינדה –
כף אריסה (יש לקנות מוכן)
3 שיני שום
צרור פטרוזיליה בחופן קצוץ
כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון
כף קטשופ
3 כפות חומץ
חצי לימון סחוט
כף שמן זית
ההכנה –
לפרוס חצילים לפרוסות ולהמליח מעט. לשים במסננת חצי שעה.
בינתיים לערבב את כל תבליני המרינדה.
לספוג מעט את פרוסות החצילים ולטגן בשמן עמוק
להניח על נייר סופג.
לסדר בתוך קופסה שכבת חצילים ומעליה את הרוטב ושוב חצילים ושוב רוטב.
כמה שעות במקרר ומוכן להגשה.
סלט קוצר הצלחה!