בצק מיוחד עם שמרים ופריכות מדהימה
בורקיטס בורקס גבינה לשבועות
מאת חני קונאשוילי
המרכיבים –
500 גרם קמח
כפית שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח לסוף
100 גרם חמאה מומסת
כף שמן
1 וחצי כוסות מים פושרים
מילוי –
טוב טעם
200 גר קצקבל מגורד
200 גר פטה מפורר
ביצה
כף גדושה קמח
ההכנה:
ללוש הכל ביחד ,
את המים להוסיף בהדרגה.
להוסיף את המלח ואם צריך עוד מעט מים.
ללוש לבצק חלק.
לתת התפחה כחצי שעה.
לערבב מילוי לתערובת חלקה.
ל חלק ל3.
לרדד במעט קמח לעובי דק .
לקרוץ עיגולים.
לשים כפית גדושה מילוי. לקפל לחצי ירח
ולהדק היטב.
להבריש בביצה טרופה עם מעט חלב.
לפזר שומשום.
לאפות ב170 מעלות טורבו. להזהבה
2 תגובות
ראשית, תודה!
האם אפשר להכין מראש, להקפיא ולחמם בשבועות?
כן