בוריקיטס גבינה מבצק שמרים פריך

בצק מיוחד עם שמרים ופריכות מדהימה

בורקיטס בורקס גבינה לשבועות 

מאת חני קונאשוילי

המרכיבים –

500 גרם קמח
כפית שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח לסוף
100 גרם חמאה מומסת
כף שמן
1 וחצי כוסות מים פושרים

מילוי – 

טוב טעם 

200 גר קצקבל מגורד

200 גר פטה מפורר

ביצה 

כף גדושה קמח


ההכנה:
ללוש הכל ביחד ,
את המים להוסיף בהדרגה.
להוסיף את המלח ואם צריך עוד מעט מים.
ללוש לבצק חלק.
לתת התפחה כחצי שעה.

לערבב מילוי לתערובת חלקה.
ל חלק ל3.
לרדד במעט קמח לעובי דק .
לקרוץ עיגולים.
לשים כפית גדושה מילוי. לקפל לחצי ירח
ולהדק היטב.
להבריש בביצה טרופה עם מעט חלב.
לפזר שומשום.
לאפות ב170 מעלות טורבו. להזהבה

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *