חיתוכיות גבינה של סבתא

 

החיתוכיות גבינה כמו של סבתא מפעם מתכון ישן לשבועות
מתכון מאת – חנה אדרי

המרכיבים – לבצק בתחתית

200 גרם חמאה
חלמון
3 כוסות קמח
רבע כוס סוכר
2 שקיות  סוכר וניל
שקית אבקת  אפיה
רבע כוס מים קרים

המילוי:
2 גבינת טוב טעם/ כנען טבורוג
250 גרם גבינה לבנה
250 גרם גבינת שמנת
כוס וחצי סוכר
4 ביצים
3 כפות גדושות קורנפלור או קמח

לפירורי בצק:
100 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
כוס וחצי קמח
חצי כוס אגוזים טחונים
2 כפות מים

ההכנה

לערבב את רכיבי הבצק במעבד מזון לבצק אחד.
לרדד מעל נייר אפיה לגודל תבנית חד פעמית הגדולה 30/40. בערך.
הכנת המילוי:

לערבב היטב  את המרכיבים של המילוי בקערה ואז להעביר מעל הבצק.

לערבב מרכיבי הפירורים בקערה . לפזר את הפירורים מעל הגבינה
אפייה 170 מעלות מעל שעה לבדוק שנאפה ומזהיב טוב.

חיתוך לקוביות לאחר קירור.

 

.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *