עוגת תפוחים בחושה פשוט מעולה טעימה מאד .
מאת- מלי מלכה
תבנית קפיצית 24 או 26
המרכיבים-
כוס וחצי קמח תופח.
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
וניל
2 ביצים
4 כפות מים
5 תפוחי עץ פרוסים דק
3 כפות סוכר + כף קינמון
ההכנה –
בקערה גדולה להניח את הקמח השמן ,סוכר הביצים והמים לערבב היטב .
להניח שני שליש מהבלילה בתבנית משומנת.לקלוף את תפוחי העץ לפרוסות דקות עם ארבע כפות סוכר וכף הקינמון.לערבב הייטב.
לסדר אותם יפה על הבצק בצורה של רעפים. אפשר גם בצורה יפה. לשים מעל את הבצק הנותר בעדינות למרוח על כל העוגה.
הבצק שנותר מספיק לשכבה העליונה.לקחת לקקן ולמרוח על כל העוגה.
להכניס לתנור מוחומם 180 חמישים דקות .
אבקת סוכר מעל.