אני את הבצק הכנתי עם קמח ללא גלוטן – שמחה אלגלי
קיש בטטה
המרכיבים-
2 כוסות קמח
(אפשר קמח תמי ללא גלוטן)
150 גרם חמאה
חצי כפית מלח
1 ביצה
המילוי-
בטטה גדולה
50 גרם חמאה
שמנת לבישול\חופן עירית
2 ביצים
כף מרק פטריות
צלח פלפל
רבע כוס גבינ"צ
רבע כוס בולגרית מפוררת
ההכנה –
ללוש בצק במקסר.
לרדד לתבנית ולהכניס שעתיים למקרר
לאפות בצק עד הזהבה קלה.
לחתוך בטטה קוביות להכניס למיקרוגל לכמה דקות
עד שתתרכך מעט
לטגן בטטה כמה דקות בחמאה
לסדר על הבצק שאפינו
בקערה לשים :
שמנת בישול קטנה
חופן עירית קצוצה
2 ביצים שלמות
מלח פלפל שחור
מלח או וכף מרק פיטריות
להוסיף גבינ"צ ומעט בולגרית מגורדת
מערבבים
ושופכים על הבטטה
לתנור 180 עד להזהבה