הרוגלך המושלמים – הכינה בתאל משה
עפ"י מתכון שלי מלי מאירוב
המרכיבים-
3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
5 כפות סוכר
ביצה
3/4 כוס מים
1/4 כוס שמן
כפית ת. וניל
מילוי –
5 כפות קקאו
4 כפות שוקולית
כפית קינמון
5 כפות סוכר
שמן בערך 7 כפות
סירופ-
3/4 כוס מים
כוס סוכר
ההכנה –
כל מצרכים הבצק לשים בקערת המיקסר ללוש 10 דקות לבצק חלק אם חסר מים תוסיפו בטיפות.
לשמן את הבצק ולתת התפחה שעה וחצי
לערבב את המילוי לתערובת כמו משחה .
לרדד את הבצק למלבן דק על משטח משומן.
למרוח מלית ולקפל לחצי.
לרדד שוב לעובי דק.
לחתוך משולשים לגלגל ולשים על יייר אפייה.
למרוח ביצה ולתת התפחה קלה חצי שעה.
לתנור 180 מעלות 25 דקות.
כשיוצא למרוח סירופ
תמיד רציתם לדעת איך מכינים את הרוגלך המושלמים