עוגת גבינה מושלמת!
הכנתי לאמא שלי היקרה ליומולדת
עוגת גבינה גבוהה – דיקלה מרציאנו
המרכיבים– תחתית:
150 גרם בסקוויטים טחונים
100 גרם חמאה מומסת
לערבב יחד
אפשר גם בצק פריך אפוי אחר שאתם אוהבים
מרכיבים -העוגה :
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
750 גרם גבינה לבנה
250 גרם גבינת שמנת
4 כפות קורנפלור
4 כפות פודינג וניל
מעט תמצית וניל איכותית
אופן הכנה:
את הביסקויטים – מעבירים לתבנית רינג גבוהה או סיר ג'חנון 22 קוטר משומן היטב .בתחתית נייר אפיה ולהדק את הביסקויטים.
להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם הסוכר
את הסוכר שמים בבת אחת ומקציפים לקצף לבן אבל לא יציב מידי.
בקערה אחרת נפרדת
מערבבים במטרפה היטב את הגבינות הצהובים הקורנפלור הפודינג והוניל עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים
מקפלים ב 3 פעמים את הקצף הלבן פנימה. מעבירים מעל הביסקויטים בתבנית
תנור מחומם על
150 מעלות כשעהוחצי עד שעתיים – תלוי בתנור ובחוזק
רצוי לשים אמבט מים למטה או לחילופין לעטוף היטב את התבנית/ רינג ולהכניס אותו לקערת מים
לשמן היטב את בתבנית / רינג בחמאה
אפייה איטית נותנת תוצאה טובה
2 תגובות
אף פעם לא מצליחה להגיע לגובה כזה עולה עולה וצונחת ואני מכינה עוגות נפלאות רק בגבינה לא מצליחה
תעקבי אחרי ההוראות